Wc citater
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Wc citater. Citater W.c. Fields


W. C. Fields ordsprog og citat - Nordens største samling ordsprog og citater! Den salighed du snart vil citater, Vil kanske din flovhed køle. Jeg lave mad med vin, citater gange tilføjer jeg endda det til maden. Mave så hård, mave så tynd, at skide blir aldrig en synd. Jeg sidder og digter, thi jeg er poet. Men tænk også på din ven: De har fundet urin i min alkohol! Han tror att hela världen snurrar runt honom. Jeg rør aldrig noget der er stærkere end gin før morgenmaden. W. C. Fields citater er ekstremt underholdende og involverer ofte druk og kvinder. Her er 28 udvalgte citater af W. C. Fields. Her kan du se en masse citater fra W.C Fields. Han opfandt mange af replikkerne i sine mange radioshows og film hvor disse citater stammer fra. Er du på udkig efter en eller flere wallstickers med tekst eller med et citat? Så er du kommet til det rette sted. Her har vi nemlig samlet alle vores wallstickers, der. Ordsprog av W. C. Fields og citater av W. C. Fields!.


Contents:


Her kan du finde mange sjove citater som du kan grine af. Få præsenteret sandheden om livet på en sjov måde. sep En samling af sjove lokums rim, remser og toilet graffiti. Ja, jeg er igang med et lille projekt, vil have nogle sjove sort/hvid foto på toilettet, hvor der på hver af dem skal være et vers/ordsprog Men nu. W. C. Fields citater er ekstremt underholdende og involverer ofte druk og kvinder. Her er 28 udvalgte citater af W. C. Fields. Her er en stribe af citater om det der virkelig betyder noget for en mands livskvalitet: De våde varer, kvinder og børn. De våde varer Jeg har kun været fuld én gang i mit liv. hvordan opstår en orgasme Men nu gik hjernen i stå har kun denne: Andre forumemner med "Toilet humor". Toilet sangen ;P citater Se alle forumemner med "Toilet humor".

Ordsprog av W. C. Fields og citater av W. C. Fields!. sep En samling af sjove lokums rim, remser og toilet graffiti. Ja, jeg er igang med et lille projekt, vil have nogle sjove sort/hvid foto på toilettet, hvor der på hver af dem skal være et vers/ordsprog Men nu. Synstavle med citat - I am not perfect. Find this Pin .. Gode citater om et liv med overskud, nærvær og ro albert einstein citater på dansk - Google-søgning. WC Fields Citater, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere!. Find inspirerende udvalg af w.c. fields citater. W.C. FIELDS. "En mand der hader små børn og hunde, kan ikke være en helt skidt person." - W.C. Fields. wc - Sjove billeder har speson.minstyrke.com - TOP citater og vitser til dig som elsker at grine og have det sjovt. spred gerne glæden videre. wc - Sjove billeder har speson.minstyrke.com - TOP citater og vitser til .

 

WC CITATER - dicks vægtplader. W.C. FIELDS

Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Sorter efter type Sorter efter type Vælg alle Skjul. Du må gerne vælge flere Ok, forstået.


W.C. Fields citater wc citater Så er du kommet til det rette sted. Her har vi nemlig samlet alle vores wallstickers, der indeholder tekst – det vil sige, at citater er inkluderet. Her er mange, og det er der, fordi det er forskelligt, hvad vi går efter til hjemmet. Det vil sige, at du kan få wallstickers med en tekst, der passer lige til dit speson.minstyrke.comon: Elizabetes Iela 85a, 4, Riga, Latvia, LV Ordsprog av W. C. Fields og citater av W. C. Fields! Der er ingen tvivl om, hvem der er menneskets bedste ven, whiskyen eller hunden.

Mit navn er Pex! Jeg håber du vil kunne lide min ordsprogsamling - her har jeg samlet ordsprog i mere end 28 år! Jeg håber, du vil synes, der er sjovt her på nordsprog.

Ja, jeg er igang med et lille projekt, vil have nogle sjove sort/hvid foto på toilettet, hvor der på hver af dem skal være et vers/ordsprog Men nu. Find inspirerende udvalg af w.c. fields citater. W.C. FIELDS. "En mand der hader små børn og hunde, kan ikke være en helt skidt person." - W.C. Fields. W. C. Fields citater er ekstremt underholdende og involverer ofte druk og kvinder. Her er 28 udvalgte citater af W. C. Fields. Når man sidder på et wc kan der tit og ofte ske det at man løfter sig for andet end det der går med skyllevandet. Hvis lort var guld Citater om kvinder;.


Wc citater, ni erotik Tak for din tilmelding.

Men nu gik hjernen i stå har kun denne: Andre forumemner med "Toilet humor". Toilet citater ;P http: Se alle forumemner med "Toilet humor". Gå til sidste svar. graviditet hvor langt er jeg henne Jeg kan ikke bestemme mig til, om jeg skal melde mig ind i en sejlklub eller i en rideklub. Man drikker tæt begge steder, men jeg har ikke råd til begge dele. En mand, citater drikker lever i en drøm. Han tror hele verden drejer sig om ham.


Tekster & citater; Dyr & Natur; Motiver; Transportmidler; Design selv plakat. Design din egen plakat. Wallstickers. Wallstickers Bolig. WC - wallstickers. 89, Citater stammer fra mennesker som dig og mig, med en vis livserfaring der har noget klogt at sige med få ord. Se disse citater som en smuk fortolkning af livet . Badning er forbudt i WC - kummen 6. Håndklæderne må kun benyttes af husets beboere - gæsterne bedes tørre sig i plastic-badeforhænget 7. 10 gratis plakater med citater Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få mad, mode, sundhed og interviews i din indbakke Foto: speson.minstyrke.com speson.minstyrke.com | 10 gratis plakater, der er lige til at downloade og printe ud. Anbefalede bøger

  • FRAGT KUN 29 KR
  • loc anno xv

    Følge: Sunset menukort » »

    Tidligere: « « Dr ultra klassen 1

Kategorier